Proiectul „Fugi în curtea școlii” încurajează o viață sănătoasă și mișcare atât pentru copii cât și pentru adulți. Evenimentul va avea loc din 20 mai și este realizat de Asociația Club Sportiv Runners Club și Big Time Production. 

 

Evenimentul începe sâmbăta aceasta și invită cât mai mulți copii și părinți la numeroasele activități în aer liber. „Prin sport realizăm cea mai ieftină, dar și cea mai eficientă investiție în sănătatea noastră și a copiilor noștri! Vă invit să vă bucurați de mișcare și sport în aer liber!”, adaugă primarul Emil Boc. 

La sfârșitul săptămânii trecute, două școli din cartierul Mănăștur, au început proiectului „Fugi în curtea școlii”. Copii de toate vârstele au participat la activitățile sportive susținute de Școala Gimnazială „Octavian Goga” și Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”. În intervalul 10:00-13:00 copiii au avut parte de diverse activități sportive precum baschet, tenis de masă, badminton, traseu cu exerciții de motricitate, traseu de viteză, aruncare la poartă și altele.

Programul „Fugi în curtea școlii” pentru următoarele weekenduri:
20 mai, sâmbătă: Baza sportivă Gheorgheni – interval orar: 12:00-15:00
21 mai, duminică: Baza sportivă „La terenuri” – interval orar: 12:00-15:00
27 mai, sâmbătă: Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” – interval orar: 10:00-13:-00
28 mai, duminică: Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” – interval orar: 10:00-13:-00”
 
Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca
Sursă foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here