Sărbătorim comunitatea clujeană timp de patru zile cu peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș.

Programul zilei de joi

Zilele Clujului încep joi, 30 mai, cu o seară dedicată clujenilor de toate vârstele. În centrul orașului, în Piața Unirii, vor concerta Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes. La ora 21:45 va avea loc un spectacol de drone, lasere și proiecție video mapping. Pe strada Mihail Kogălniceanu vă așteaptă Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte, iar strada Universității va fi un spațiu al artei și al muzicii cu multe momente speciale.

Programul zilei de vineri

Vineri, elevii școlilor clujene vor cânta din nou împreună în cadrul evenimentului „Copiii Europei”, de la ora 17:00 în Piața Unirii. Începând cu ora 20:30 vom avea o seară dedicată artei dramatice, unde actorii Teatrului Național Cluj-Napoca vor pune în scenă spectacolul „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri. Pe strada Mihail Kogălniceanu începe Festivalul Multiculturalității – Ethnicity, un spațiu ideal pentru consolidarea relațiilor dintre multiplele culturi ale comunității noastre.

Programul zilei de sâmbătă

Sâmbătă, 1 iunie, sărbătorim împreună Ziua Copilului. De la ora 11:00 va avea loc Parada Zilelor Clujului, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00, în Piața Unirii. Pe strada Iuliu Maniu va avea loc Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În parcurile Armătura, Feroviarilor, Grigore Alexandrescu, 14 iulie, precum și în cele două baze sportive din oraș, vor avea loc ateliere științifice, jocuri sportive, spectacole pentru cei mici și multe alte activități pentru întreaga familie.

Programul zilei de duminică

Duminică are loc Crosul Universităților Clujene, iar începând cu ora 12:30, Regalul Folcloric. Ateliere pentru întreaga familie vor avea loc în Baza sportivă Gheorgheni și Baza sportivă „La Terenuri”, iar activitățile cultural-artistice continuă la Centrul de Tineret, Turnul Pompierilor și la Turnul Croitorilor. Distracția și relaxarea cuprinde tot orașul, în cadrul activităților pregătite.

În Parcul Central vă așteaptă Festivalul de Vin, zona de concerte, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de Aventură, alături de zeci de ateliere și activități pentru întreaga familie. În Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică. Malurile Someșului și plaja urbană vă invită la relaxare într-un cadru de vacanță.

 

Sursa foto: ClujLife

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here