Programul pe zile la UNTOLD 2023

 

În mai puțin de o lună, Cluj-Napoca va fi gazdă pentru cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD. Sute de mii de fani vor scrie împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experiență de festival. Experiența de pe Cluj Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele 4 zile.

 Iată programul pe zile!

Joi, 3 august

   Îndrăgiții festivalului vor avea parte de două nume de premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSMHR, Steve Aoki, dar și Topic.

     Vineri, 4 august
O nouă zi plină de atmosferă cu artiști remarcați. Organizatorii UNTOLD le-au pregătit fanilor o surpriză inegalabilă. Trupa de rock alternativ Imagine Dragons își va face simțită prezența. Alături de aceștia vor mai fi Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august
Cel mai tare DJ al lumii, Martin Garrix și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz sunt parte din line-up-ul stelar. Alături de aceștia vor mai fi French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august

Iar în ultima zi a fantasticului festival, fanii vor fi copleșiți de unul dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance revine pe scena principală a renumitului festival, UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt alte nume celebre ce conturează line-up-ul zilei de duminică, precizează libertatea.ro .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here