Profesoara Simona Hanca, de 53 de ani predă informatică la un liceu din Cluj, acum, în regim online. Ar părea o oră obișnuită, dar nu este. Simona Hanaca are cancer în stadiul patru. Metastatic. Nu renunță.

„Asta mă motivează. Uit de mine, de durere, de greață, de rău. Sunt acolo pentru elevi, asta am făcut o viață întreagă, e ceea ce iubesc”

Este profesoară de 25 de ani, în prezent are 18 ore pe săptămână.

Unele zile sunt foarte dificile, momente în care apare Puiu, cu care este împreună de 32 de ani. Colegi de facultate, soț și soție, iar acum camarazi de suferință.

„Muream demult dacă nu era el. El e sufletul meu și mă ține în viață. Mă ia în brațe când mi-e rău, mă duce, mă spală, nu vă puteți imagina ce ajung să facă doi soți în ani de zile. Și cum suferința asta se transmite. El e sprijinul meu. El și Andra, fiica mea.”

Dacă ar putea, Puiu i-ar lua toată durerea cu o mănușă de magician și s-o facă să dispară. Sau măcar să ajungă la el. Orice, doar să-i lase în pace soția. Dar nici de-al naibii nu se duce. E a ei. O poartă prin tot corpul din 2017.

Pentru Simona Hanca, operațiile și tratamentul împreună cu costurile de spitalizare se ridică la suma de 42.500 euro, urmând sa fie efectuate în afara României.

Daca doriți să o sprijiniți, puteți face donații pe numele Simona Hanca în următoarele conturi:

Pentru mai multe știri din Județul Cluj, apasă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here