Cluj Nuci
Cluj Nuci

Disclaimer: Da, știu că povestea este veche. Totuși, acum câteva zile am văzut-o circulând din nou pe internet și am decis să caut să văd care a fost finalitatea poveștii. Curios să vezi cum s-a rezolvat situația și ce a condus la ea? 

Deși greu de crezut, pofta de nuci a unui agent de pază de la Aeroportul Cluj putea să se sfârșească tragic.

Agentul de pază de la firma NapocaSecurity aflându-se la locul de muncă într-o gheretă din incinta aerogării i s-a făcut poftă de nuci. Într-un moment de sclipirie, acesta s-a gândit că cel mai eficient este să spargă nucile folosind pistolul din dotare, ceea ce nu a fost o decizie prea bună.

Pistolul în urma șocurilor produse s-a autodeclanșat, iar agentul de pază a fost rănit ușor în umăr, conform realitatea.net.

„A fost un incident, dar așteptăm să primim un raport de la Poliție, care a declanșat o anchetă,” a declarat directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.

Firma de pază în declarațiile ulterioare a declarat că povestea cu nuca nu este reală, dar nu au negat abaterile de la Legea 333/2003 și declanșarea accidentală a armei. Ultima actualizare a declarației a fost în noiembrie 2013.

P.S. Am adoptat o tentă umoristică, sub nicio formă nu intenționez să scad din gravitatea acțiunii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here