Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?

Dan Petrescu e foarte aproape să încheie aventura la CFR Cluj, după ce fosta campioană a încheiat campionatul pe locul 3, iar antrenorul a avut o manifestare ridicolă la finalul meciului cu Farul din ultima etapă a Superligii, încheiată cu scorul de 1-2.

Cine îi va lua locul lui Petrescu?

În locul lui Petrescu, CFR e gata să-l instaleze pe Cristiano Bergodi, tehnician care a câștigat Cupa României cu Sepsi OSK. Acesta și-a încheiat contractul cu formația covăsneană și se află la Cluj-Napoca, pentru a discuta ultimele detalii cu cei din conducerea clubului din Gruia.

Anunțul a fost făcut de Dan Filoti, în cadrul emisiunii Liga Digisport, iar informația a apărut în Fanatik. Inițial, s-a crezut că Bergodi îi va lua locul lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca celor de la U Cluj, însă ultimele evenimente din Liga 1 au dat lucrurile peste cap total.

Cristiano Bergodi a mai pregătit-o pe CFR Cluj în cariera de antrenor. Italianul a activat pe banca trupei din Gruia în perioada octombrie 2006 – mai 2007, având un bilanț de 15 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri.

CFR Cluj a fost a doua echipă românească pe care a antrenat-o Cristiano Bergodi, după FC Național, pe care a pregătit-o în perioada noiembrie 2005 – iunie 2006.

Cristi Balaj, președintele clujenilor, a comentat gafa internă a celor din cadrul clubului ardelean. Balaj spune că Bergodi nu va fi noul antrenor al echipei vișinii și că Dan Petrescu va continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here