Recent, un restaurant din Cluj-Napoca a stărnit vâlvă la nivel național, după ce pe pagina de Facebook a localului, au apărut filmări în care patronul, Avram Gal, președintele PSD  Câmpia Turzii, și-a promovat produsele, acestea având prețuri considerate de către mulți internauți ca fiind exagerate.

 

La începutul lui aprilie, o filmare pubicată pe pagina de Instagram a restaurantului îl arăta pe propietar prezentând un ,,platou Chicago” , la prețul de 1200 de lei. Imediat, această postare a stârnit indignarea internauților, iar reacțiile acestora nu s-au lăsat așteptate: ,,Atât are tata pensie după 47 de ani de muncă din care 7 la Canal. Cum să dai 240 de euro pt 2kg de carne. Dacă plătiți atât pt asta să nu vă mai lamentați că ciobanul român vă cere 40 de lei pe kg de miel.”, a spus un utilizator.

Sursa: @transylvaniasteakhouse / TikTok

Un alt utilizator a spus, mai în glumă, mai în serios, că produsele vândute de Avram Gal sunt mai scumpe decât la restaurantele lui CZN Burak și Nusr-Et, doi chefi extrem de cunoscuți la nivel mondial: ,,ești mai scump decât CZN Burak și Nusr…restaurantele din Dubai, nu din Cluj:)))”

La scurt timp, Gal l-a cooptat pe Nelson Mondialul, cunoscutul interlop clujean, pentru a face reclamă la un alt nou produs, micii cu foiță de aur, la 100 de lei bucata.

Sursă: Știri de Cluj

Review-urile de pe Google Maps ale localului sunt împărțite, având în acest moment un rating de 3.1 din 5, cu 222 de recenzii la activ.

,,Am luat masa recent la noul restaurant cu fripturi și a fost o experiență fantastică! Personalul a fost amabil și atent, făcându-mă să mă simt ca acasă. Meniul a fost visul iubitorilor de friptură, cu opțiuni pentru toată lumea. Am avut filet mignon și a fost gătit la perfecțiune. Atmosfera era sofisticată și confortabilă, perfectă pentru orice ocazie. Recomand cu căldură acest restaurant pentru mâncarea sa delicioasă și serviciile excelente. 5 stele!” a spus un client mulțumit, care a acordat restaurantului 5 stele din tot atâtea posibile.

,,Carne ieftina! NU este un restaurant STEAK-HOUSE, este o înșelătorie! Aceasta este cea mai proastă carne pe care am mâncat-o vreodată în viața mea!!!!!! Acest tip de restaurante au furat banii de la clienți din cauza reclamelor false! Nu mergeți acolo, nu vă cheltuiți banii acolo, este publicitate falsă! Service…:))) o glumă! Stăm 1 oră și 10 minute să  așteptăm  niște băuturi și câteva bucăți de carne și în restaurant erau 2 mese cu 2 persoane. Miroși în restaurant și miroși și în păr, haine și tot! După ce rămâi acolo, trebuie să mergi acasă să-ți scoți hainele și să faci un duș!!” spune un turist în recenzia sa de pe Google Maps.

Cel mai recent produs ,,extravagant” pus la vânzare este un platou de vită, suflat cu aur, cu prețul de 6000 de lei.

Sursa: @transylvaniasteakhouse / TikTok

La fel ca și în cazul platoului Chicago, internauții nu au stat pe gânduri, iar valul de ironii a început:

,,Cu 6000 RON iau avion până la Istanbul, mănânc la Nusr-et și mai rămân și bani! „

,,In preț este inclusă și factura de curent pe luna aceasta?!”

,,Vreau și eu unul in rate daca este posibil”

În ciuda prețurilor mari, Avram Gal nu duce lipsă de clienți. Săptămâna trecută, un câine din rasa American Bully a savurat carne cu foiță de aur.

Sursa: @the_brkc_family / TikTok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here