Sursă fotografie: Antena 1 CNN

Marți seară a izbucnit un incendiu puternic într-o hală de 1.000 de metri pătrați din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca, fiind nevoie de peste 70 de pompieri, 9 autospeciale, 2 ambulanțe SMURD și 2 autocisterne pentru stingerea focului.

Pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2, Turda, punctul de lucru Florești și Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele Alba și Sălaj au intervenit în scopul opririi progapării incendiului în vecinătate.

„A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, unde funcţionau o linie de producţie mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse şi spaţii administrative“, informează  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Asistența SMURD prezentă la fața locului a fost solicitată de către un bărbat care prezenta o plagă la nivelul degetelor unei mâini, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții ,,Tetarom SA”  precizează faptul că hala nu aparţine companiei Tetarom ci este proprietatea unei societăţi comerciale care deţine terenul în concesiune. Aceasta la rândul ei a subînchiriat jumătate din suprafață unei alte societăți.

Sursă: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here