Primarul, Emil Boc, a semnat contractul pentru construcția unei noi grădinițe cu ajutorul proiectului Hub Educațional Borhanci. Investiția în educație ajunge la 3,6 milioane euro din bugetul local.

 

Vineri, 19 mai, Emil Boc a semnat actele prin care 160 de copii vor beneficia de noua grădiniță din Cluj. Proiectul Hub Educațional Borhanci reabilitează și construiește instituții de învățământ cu ajutorul bugetului local de 3,5 milioane euro (18.159.792,24 TVA inclus). „Proiectul HUB-ului din cartier include liceu, școală gimnazială, grădiniță, creșă, bazin de înot, săli de sport, zone verzi, de agrement, sport în aer liber și alte funcțiuni”, conform primarului.

Clădirea va fi în formă de hexagon și va îndeplini toate atributele specifice unei grădinițe. Totodată, va avea și îmbunătățiri precum bucătărie, spălătorie, călcătorie și o curte interioară cu zone de joacă pentru copii și spații verzi.

Date suplimentare Grădiniță – HUB Educațional Borhanci:
– Suprafață de 1750 mp (2498 mp arie utilă)
– 8 grupe a câte 20 copii
– 8 săli de dormit
– 2 săli multifuncționale
– 13 grupuri sanitare
– 2 vestiare
– 11 spații de depozitare
– 3 spații tehnice
– 3 birouri
Durata aproximată de lucru va fi de 556 de zile anunță Asocierea SC Axial Construct Invest SRL – SC Pro Design Engineering & Construction SRL – SC MRD Instal SRL.
Sursa foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here