Sursă foto: Realitatea Media

 

O femeie în vârstă de 47 de ani, angajată a unei bănci din municipiul Gherla, Cluj, a păgubit mai mulți clienți ai băncii timp de 10 ani, prejudiciul ridicându-se la peste 150.000 de euro.

Poliția din Gherla, într-un dosar ce vizează ,,infracțiuni de fals informatic, fals în înscrisuri, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și înșelăciune” au reținut, timp de 24 de ore, o femeie în vârstă de 47 de ani, conform IPJ Cluj.

Din cercetările polițiștilor, femeia, în perioada iunie 2012- ianuarie 2022, în calitate de angajată a unei bănci din oraș, a desfășurat mai multe operațiuni bancare cu conturile unor clienți, fără a avea acordul acestora, spre exemplu: lichidarea unor conturi bancare, accesarea unor conturi, în mod repetat, efectuând operațiuni financiare fără drept și altele.

Prejudiciul stabilit până în acest moment, în dauna a 16 persoane vătămate, este de peste 560.000 de lei și aproximativ 44.000 de euro, acesta fiind recuperat parțial.

Pe numele femeii a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, mai arată comunicatul IPJ Cluj.

Sursa: Ziua De Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here