În partida de duminică seara, dintre CFR Cluj – FCSB, încheiată la egalitate, 1-1, în Gruia, Vasile Miriuță și Ionuț Rada au urmărit derby-ul etapei din tribune.(vezi cronica AICI)

 

Înaintea fluierului de start, cei 2 au fost surprinși, dând declarații chiar la marginea terenului de joc. Totodată, la finalul partidei, Miriuță a vorbit în direct la Digi Sport Special, printr-o intervenție telefonică:

„Un rezultat echitabil până la urmă, o primă repriză bună pentru CFR, iar a doua a fost mai bună pentru FCSB… Alta era soarta meciului dacă juca Boateng la mijloc, au câteva sincope, au făcut egal, nu mai e CFR-ul care a fost acum 2-3 ani, ăsta e adevărul, au fost și alți jucători, dar eu unul am încredere în Dan Petrescu și cred că tot ei vor ieși campioni la final. Atmosfera a fost deosebită, deși au fost mulți suporteri și de la FCSB.” 

Acesta a mai spus, că a fost impresionat de prestația jucătorului Daniel Bîrligea, dar și despre forma pe care o are Florinel Coman, ce a reușit să marcheze dintr-o lovitură liberă, executată perfect.

Reamintim, că Vasile Miriuță a fost tehnicianul alb-vișiniilor în perioada 26 decembrie 2013-23 noiembrie 2014, timp în care a reușit să obțină 19 victorii, 8 remize și 10 înfrângeri, din totalul celor 37 de partide.

De asemenea, Ionuț Rada a evoluat la feroviari între anii 2010 și 2015, fiind titularizat la  nu mai puțin de 78 de partide, printre care a reușit să înscrie de 4 ori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here