Presa ucraineană a anunțat că cei mai importanți oameni din Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei au murit, miercuri; într-un accident aviatic produs în Brovarî, regiunea Kiev.

În urma prăbușiri elicopterului, Ministrul Afacerilor Interne de la Kiev, Denis Monastîrski, dar și întreaga conducere a ministerului a murit, conform Știrile ProTv În total s-au raportat 18 decese, iar printre cei care și-au pierdut viața se numără inclusiv trei copii, anunță șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Ihor Klymenko.

„În această dimineață, 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit în Brovarî. În urma prăbușirii avionului, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a murit: ministrul, primul ministru adjunct și secretarul de stat”, a declarat șeful Poliției Naționale, potrivit Obozrevatel, citat de știrileprotv.ro .

Pe lângă cei decedați, accidentul a mai produs 22 de răniți, printre care zece copii sunt spitalizați în acest moment, conform lui Klymenco.

Prăbușirea a avut loc la Brovarî, un oraș de aproximativ 100.000 de locuitori, sitat la est de capitala țării, Kiev.

Erau copii şi angajaţi în grădiniţă la momentul producerii acestei tragedii. Toată lumea a fost evacuată. Există victime”, transmite guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, pe aplicația Telegram.

Pe social media au apărut imagini care arată un incendiu de amploare la locul prăbușirii elicopterului. În acest moment nu există informații referitoare la cauza tragediei. Elicopterul aparținea Serviciului ucrainean pentru situații de urgentă, aflat în subordinea MAI ucrainean, a explicat un purtător de cuvânt al forțelor aeriene, conform Agerpres.

 

Sursa: ȘtirilePROTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here