Medici Cluj
Medici Cluj

Medicii din 16 spitale din județul Cluj vor primi titlu onorific.

Proiectul „Clujean de Onoare” vizează 16 medici din județ, care s-au aflat în prima linie a luptei cu Corononavirus. Forul administrativ județean urmează să dezbată și să aprobe propunerea în cadrul ședinței unei ședințe viitoare din luna decembrie.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat:

„Luna decembrie ar trebui să fie pentru noi toți o lună a recunoștinței. O lună în care fiecare dintre noi să mulțumim pentru bunul cel mai de preț pe care îl avem: sănătatea. Or, marele merit pentru că noi suntem sănătoși sau pentru că mulți clujeni și-au redobândit sănătatea, după lupta cu virusul care a generat pandemia, e al eroilor în alb, personalul medical care cu curaj, profesionalism și dăruire a decis să vină în sprijinul pacienților și al comunității, punând binele celorlalți mai presus decât propria siguranță. Lor le mulțumim acum, ei sunt eroii clujeni ai zilelor noastre.”

Personalul medico-sanitar care va primi titlul onorific

Distincția va fi acordată medicilor din spitalele clujene COVID și suport COVID, respectiv: Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, Spitalul de Recuperare, Spitalul de Urgență pentru Copii, Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, Spitalul Județean de Urgență, Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor”, Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”, Spitalul Municipal, Spitalul C.F.R., Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, Spitalele Municipale Dej și Turda, precum și Spitalul Orășenesc Huedin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here