Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va găzdui în perioada 10-30 mai reprezentanți ai Michelin ce vor veni cu oferte noi de muncă pentru studenți.

 

Luna mai aduce proiectul Luna Companiei, dedicată de compania Michelin către UTCN. Reprezentanții vor aborda diverse subiecte de interes și vor răspunde la curiozitățile viitorilor absolvenți. „Din dorința de a aduce mai aproape studenții de domeniul lor de interes, de a le oferi șansa să descopere noi domenii, de a-i ajuta să adauge contacte utile în agenda lor și de a le facilita debutul în activitatea profesională”, conform Știri de Cluj.

Luna Companiei oferă șansa de a discuta liber cu reprezentanții unei companii de succes. De asemenea, deschide noi oportunități și ajută studenții să își aleagă locul de muncă potrivit. 

Pe lângă oportunitățile și cunoștințele noi pe care le vor dobândi, proiectul oferă și o recompensă precum premii și cadouri. Printre premii se regăsesc trei invitații la cursuri de conducere defensivă si trei vouchere la o cursă de karting împreună cu trei prieteni.

Participarea se face prin prezența și activitatea în timpul sesiunilor, interacțiunea cu corespondenții companiei și înscrierea în concurs la finalul sesiunii pentru câștigarea premiilor menționate. 

Sursă foto: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here