Primarul Emil Boc a anunțat că traficul pe strada General Dragalina se va deschide pe 20 mai, mai repede de termenul anunțat inițial. 

 

Primarul Clujului, împreună cu reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca au făcut o verificare a lucrărilor străzii începute încă din 3 aprilie. Acesta a anunțat printr-o postare pe Facebook că traficul va fi deschis în 20 mai, mult mai repede decât a fost estimat. Termenul inițial a fost 15 iunie.

„Astăzi, împreună cu colegii din Primăria Cluj-Napoca am făcut o verificare a șantierului de pe strada General Dragalina, tronson situat între str. Mamaia și str. General Eremia Grigorescu. Traficul va fi redeschis până în 20 mai, cu mult înainte de termenul anunțat inițial. Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului, în graficul stabilit.

În zonă lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în aria bifurcației Mamaia – Dragalina, amenajarea trotuarelor cu granit și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene.”, relatează primarul Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here