Consiliul Județean Cluj a început o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 108C, care leagă localitățile Răchițele și Doda Pilii. Aceste lucrări au ca scop principal asigurarea unei circulații rutiere normale și sigure pe un sector de drum de peste 19 kilometri.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat: „E un alt drum de mare interes turistic pe care acționăm, pentru că e important nu doar să reabilităm și să modernizăm drumurile județene, ci să le și menținem în foarte bune condiții de circulație.”

Operațiunile de întreținere a drumului care leagă localitățile Răchițele și Doda Pilii sunt: întreținerea părții carosabile, curățarea platformei drumului, întreținerea acostamentelor, șanțurilor, podețelor și zidurilor de sprijin, curățarea acostamentelor în dreptul parapetelor, aducerea la profil a acostamentelor, decolmatarea camerelor de cădere și asigurarea esteticii rutiere, respectiv tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Prin aceste lucrări de întreținere, Consiliul Județean Cluj își propune să asigure condiții de siguranță și confort pentru traficul rutier de pe DJ 108C Răchițele–Doda Pilii.

Sursă foto: eClujeanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here