Maxi Pet, cel mai cunoscut magazin de hrană și accesorii pentru animale, se inaugurează pe data de 16 iunie. Locația magazinului este parcarea VIVO! Cluj – Napoca, Strada Avram Iancu 492 – 500.

 

Cu peste 20 de ani de experiență, brand-ul Maxi Pet este bine cunoscut pentru hrana proteică și diversele accesorii pe care le au la vânzare. Astfel, în perioada 16 – 18 iunie, magazinul va oferi surprize și cadouri cumpărătorilor săi. Cu fiecare magazin, optimizăm formatul acestora astfel încât să oferim o experiență de cumpărături îmbunătățită – semnalizăm vizibil zonele cu mărci proprii, promoțiile sau categoriile principale de produse, conform Cluju.ro.

Maxi Pet este un loc pet-friendly, așa că invită clujenii să își aducă animăluțul pentru a-și alege singuri produsele. Totodată, magazinul are incorporat și un punct farmaceutic veterinar. Aici vei putea afla părerea unui specialist în legătură cu problemele animăluțului tău.

la Maxi Pet Cluj Napoca, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne vom concentra pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență – una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Părinții de animăluțe se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, nutriția și igiena animăluțelor. Ne mândrim, deci, cu faptul că, în magazin, vor găsi un punct farmaceutic veterinar și personal dedicat, pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire” explică Anamaria Ilieș, Manager Magazin Maxi Pet Cluj – Napoca.

Maxi Pet are și propria aplicație mobilă ce te va ține la curent cu ofertele și cupoanele de reducere disponibile.

 

Sursa foto: Maxi Pet

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here