Consiliul Județean Cluj, va achiziționa 242 de aparaturi medicale ultramoderne pentru Ambulatoriul Spitalului Județean din Cluj-Napoca.

Acesta a finalizat proiectul cu fonduri europene ce a vizat „Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”. Ambulatoriul aferent unității medicale și care își desfășoară activitatea în spații ce aparțin forului administrativ județean, împreună cu celelalte laboratoare ce îi aparțin au fost dotate cu echipamente sanitare de ultimă generație. 

 „Este o nouă reușită care ne bucură și care reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru organizarea și funcționarea optimă a instituțiilor sanitare clujene. Practic, în 7 etape am reușit să achiziționăm cu ajutorul banilor europeni, pentru Spitalul Județean de Urgență, un număr impresionant de echipamente și aparaturi medicale moderne destinate exclusiv diagnosticării și tratării pacienților”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Beneficiile aduse sistemului clujean de sănătate

Prin intermediul acestei investiții și a dotărilor ultramoderne făcute, va crește calitatea actului medical. Acest fapt va duce la o diagnosticare precisă și rapidă și la stabilirea cu ușurință a tratamentului necesar și adecvat. Proiectul european derulat de forul administrativ județean are o valoare de  15.338.367,19 lei.

 

 

Sursă: monitorulcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here