Ploaia torențială care s-a abătut asupra Clujului, miercuri după-amiază, a inundat zona Vivo Mall (parcarea terană), dar și șoseaua principală de la intrarea în municipiul Cluj Napoca, dinspre Florești, conform actualdecluj.ro .

Șoferii au înaintat cu greu în trafic, inundații find semnalate și în Cluj-Napoca, în mai multe zone centrale, dar și la periferia orașului. S-a lansat un avertisment pentru evitarea străzii Corneliu Coposu, spre exemplu.

Mai mulți utilizatori de pe TikTok au postat filmulețe cu impactul avut de inundații. În mai multe filmări urcate pe rețeaua de socializare,  se poate observa cum apa a intrat în autobuzele aflate în parcarea de la Vivo Mall, cea mai afectată de inundațiile de astăzi.

Într-o altă filmare, postată tot pe TikTok, un șofer face haz de necaz de situația în care se află, acesta, în timp ce afla în parcarea de la Metro din Florești, a spus că ,,A venit potopul, fraților, în Cluj”. Acesta a mai preconizat faptul că traficul se va îngreuna în zonă: ,, Accidentele sunt în lanț în ziua asta. Bineînțeles că asta se traduce în o coloană de cel puțin o oră, în loc să faci același traseu în 10 minute.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here