De câte ori ați avut ocazia să descoperiți cu adevărat lumea interioară a persoanei de lângă? Dacă răspunsul este niciodată, Ioana Man vă oferă ocazia perfectă. „I’m transaparente” este o expoziție de pictură destinată tuturor iubitorilor de artă din Cluj. Începând cu 14 septembrie 2020 de la ora 18:30, lucrările tinerei vor fi accesibile publicului larg la galeriei Cluj Art. Pentru cei care nu au posibilitatea să ajungă, vernisajul va fi difuzat și pe facebook-ul galeriei.

Demostene Șofron, curatorul expoziției, și Vera Dan, artistă din Cluj, sunt cei care vor introduce publicul în minunata lume a Ioanei Man.

Cine este tânăra artistă?

Este absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În concepția ei, arhitectura reprezintă un echilibru dintre poezie, artă și știință. La decizia publicului, este câștigătoare concursului „Cluj Art Evolution”. „I’m transaparente” este prima expoziție a Ioanei. Până pe 20 septembrie, oricine dorește se poate bucura de picturile acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here