Foto: Aeroport Cluj

 

O cursă a companiei aeriene Wizz Air spre Luton, care ar fi trebuit să decoleze de pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost anulată, iar o altă cursă, spre Milano, a avut întârziere de peste 11 ore.

La ora amiezii, călătorii care urmau să plece spre Londra, la Luton, au aflat faptul că zborul lor a fost anulat. ,, Cluj-Luton Londra cu Wizz, zbor ora 13,15 anulat”, au scris, pe grupul de Facebook BoardingPass.ro, cei care au mai rămas în zonă.

Alți pasageri, care trebuiau să se îmbarce în zborul de Milano al Wizz Air, au fost blocați timp de 11 ore pe aeroport. Aceștia au primit vestea că zborul lor are întârziere în autobuzul care îi ducea spre aeronavă, ei fiind întorși din drum.

O cursă din Milano spre Cluj-Napoca, a companiei Wizz Air, a avut ieri o întârziere de peste 10 ore. Conform Ziua De Cluj, rudele din țară ale pasagerilor au fost îngrijorate cu privire la faptul că apropiații lor au stat cu orele în aeroport.

Un alt zbor spre Itali,, mai exact Bologna, care trebuia să decoleze din Cluj, a avut o întârziere de peste 7 ore. Pasagerii au primit vouchere cu care să-și cumpere, din aeroport, cafea, apă sau sandwich-uri.

Conform stirileprotv.ro, Wizz Air a transmis faptul că aeronavele care trebuiau să opereze zborurile au necesitat verificări tehnice neplanificate. De asemenea, cei care au zborul anulat sau au avut întârzieri mai lungi de 5 ore pot solicita reprogramarea zborului, rambursarea integrală a banilor sau 120% din sumă, sub forma unor credite de companie, care pot fi folosite la cumpărarea unor alte bilete, pentru cursele operate de Wizz Air.

Wizz Air a anulat inclusiv zborurile care ar fi trebuit să înceapă din luna maispre destinaţia Antalya. Compania a decis să anuleze rutele regulate pe care urma să le opereze din București și Cluj-Napoca spre Antalya (Turcia). Inițial, compania aeriană programase primele zboruri regulate pe cele două rute pentru 18, respectiv 19 mai 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here