Gratuitatea pe toate liniile de CTP, încă le aparține studenților din cadrul UBB. Vezi care sunt actele necesare acestui beneficiu?

Toți studenții UBB indiferent de nivelul lor: licență, master sau doctorat, vor avea accesul gratuit și abonamente reduse cu 50% pentru a putea circula pe toate liniile de transport public din Cluj-Napoca.

 

Reprezentanții CTP au declarat următoarele:„Vă informăm că în urma semnării Convenției cu Universitatea “BABEŞ-BOLYAI” Cluj-Napoca, Compania de Transport Public Cluj-Napoca  eliberează  abonamente de transport gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii Universitații “BABEŞ-BOLYAI” Cluj-Napoca înscriși în anul universitar 2020-2021”.

Abonamentele gratuite sau cu reducere, pot fi reîncărcate pe cardul contactless lunar, la unul din Punctele de Ticketing.

 

 Actele necesare pentru obținerea unui abonament, fiind:

Cartea de identitate;
Carnetul vizat pe anul universitar 2020-2021 sau o adeverință emisa de UBB, care atestă titlul de student, cu mențiunile  formei de învățământ  (cu frecvență, buget sau cu taxă) și anul de studiu;
Unul din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, OMNIPASS,  A Card/A Kártya și City Card( numai pentru punctele 1,3,4,5,6);
(Pentru punctul  4) este necesară o copie  după  certificatul de deces al părintelui sau adeverință care atestă plasamentul;

 Studenții, masteranzii și doctoranzii vor beneficia de  abonamente conform următoarelor:

Studenții și masteranzii  cu vârsta<26 de ani  cu frecvența – buget (zi-buget), posesori de card nebancar, vor avea abonament gratuit cu maxim 120 de călătorii pe lună, pe toate liniile. Cei de la frecvență taxă (zi-taxă) vor avea o reducere de 50% la abonamentul lunar de 120 de călătorii.Prețul lunar al unui abonament este de 35 de lei.

Studenții și masteranzii care sunt la buget și nu au card nebancar, vor avea abonament redus cu maxim 120 de călătorii pe lună, pe toate liniile. Prețul lunar al unui abonament este de 35 de lei.

Iar studenții și masteranzii UBB cu vârsta sub 26 de ani care sunt la taxă, dar sunt orfani sau provin din casele de copii vor avea abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, pe toate liniile. Pentru a beneficia de această gratuitate trebuie să dețină următoarele acte:

Carte de identitate; Carnet vizat sau adeverință; Copie certificat de deces părinte, sau adeverință care atestă plasamentul.

Doctoranzii de la UBB care au vârstă sub 26 de ani și sunt la buget, au 120 de călătorii gratuite pe lună, pe toate liniile. Iar cei ce sunt la taxă și au peste 26 de ani vor avea un abonament redus cu 50% pentru 120 de călătorii lunare, pe toate liniile. Pentru această facilitate trebuie să dețină un card nebancar.

 

De unde pot  studenții obtine abonamentele?

Cardurile contactless pot fi achiziționate de la mai multe locații din Cluj, de luni până vineri, conform următorului program:

CTP Carduri OPERA– Stația Opera, Piața Ștefan cel Mare nr. 16-17 – între orele 06:00-21:00
Primaria Centrală– Str. Moţilor nr. 7- între orele 08:30-16:15
Memorandumului Sud– Stația Memorandumului-  între orele 06:00-21:00
CTP Carduri Bd. 21 Decembrie– Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 79A-  între orele 07:30-18:00
CTP Carduri ARTE PLASTICE– Stația Arte Plastice, Str.Aurel Vlaicu nr. 3-  între orele 06:00-21:00
Primăria Mănăștur– Str. Ion Meșter nr. 10-  între orele 08:00-15:45

1 COMENTARIU

  1. Cam primitiv Ciobotaru asta. Pe langa ca formatarea este de cacat, ce sa insemne acel <? Nu se putea scrie sub si peste?
    Partea formala cum o fi, dar si informatia este de proasta calitate. De exemplu articolul nu zice nimic despre cei care au peste 26 de ani si sunt la buget.
    Mda… cand ai pseudojurnalisti important e sa fie ieftin, din pacate asa ies si articolele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here