Recent, pe un grup de Facebook, a fost postat un anunț în care este propusă spre închiriere o ,,garsonieră”, în cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, la prețul de 500 euro pe lună.

 

Faptul că baia și bucătăria se află într-o singură încăpere a stârnit diverse reacții din partea internauților, mulți întrebându-se dacă anunțul a fost pus în glumă, sau dacă propietarul este serios în legătură cu această postare.

Ofer chirie, Zorilor, 500 euro” , a fost anunțul postat pe Facebook de către propietar, acompaniat de următoarea poză

„Ofer chirie, Zorilor, 500 euro”

Imediat, a urmat un val de ironii și glume din partea celor ce au văzut postarea. Aici sunt câteva dintre cele mai bune replici:

Dacă faci infarct n-ai unde să cazi

,,Fac baie, pun și niște spumă, amestec și în ciorba. Perfect!

Poate nu ți-ai dat seama, dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zeamă de fasole gătită îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera?”

Legenda spune că priza este pe fundul căzii” 

Totuși, nu este singurul anunț absurd din domeniul imobiliarelor din Cluj. Anul trecut, a făcut vâlvă pe internet un apartament de 11mp, care putea fi închirat pentru suma de 200 de euro pe lună. La fel ca și acum, postarea inițială a stârnit un val de ironii și glume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here