Cluj-Napoca: Funcționarii primăriei acordă audiențe și relații publice cu cetățenii în format video.

Cetățenii economisesc timp, bani, își rezolvă mai repede problemele administrative și diminuăm deplasările în această perioadă de pandemie.

 

„Cu cele peste 175 proceduri online, prin aplicațiile pentru mobil, platformele dedicate, prin dezvoltarea „Antoniei” sau noile sisteme precum Tichetul albastru, avem același obiectiv: îmbunătățirea serviciilor pentru cetățeni și o interacțiune mai eficientă, rapidă și sigură între cetățean și funcționar, indiferent de solicitare. 

Tichetul albastru este cea mai recentă modalitate de interacțiune online între clujeni și Primărie, prin care, practic, „digitalizăm” relațiile publice în format clasic. 

Continuăm astfel procesul pe care l-am început în urmă cu mai mulți ani, de utilizare a noilor tehnologii pentru creșterea calității serviciilor oferite de Primărie.

Încurajez clujenii să utilizeze Tichetul albastru și serviciile online în general, în special în contextul actual legat de pandemie, astfel încât să folosim fiecare unealtă în plus care poate fi de ajutor în această perioadă pentru a ne proteja. 

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca, secțiunea Administrație / Programări Online / Comunicarea cu publicul / Solicitare Tichet Albastru.”, a scris Emil Boc pe pagina lui de facebook. 

Aflați mai multe de aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here