O nouă invesție importantă a avut loc în Cluj-Napoca. S-au amplasat containere pentru depozitare bicicletelor.

Valoarea investiției a fost de 233.527 lei.

Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca: „Dezvoltarea rețelei de piste de biciclete și încurajarea utilizării mijloacelor de transport alternative la mașină reprezintă principalele motive pentru care Primăria Cluj-Napoca investește în amenajarea unor spații securizate în care cetățenii sa își poată lăsa în siguranță bicicletele.

Anul trecut, în urma demolării garajelor din cartierul Între Lacuri, au fost amenajate locuri de parcare pentru mașini, dar și zone pentru parcări sigure pentru biciclete.

Astfel, pe strada Tulcea la nr. 21, respectiv la nr. 29 putem găsi două astfel de spații unde sunt disponibile 100 locuri pentru parcarea bicicletelor.

Fiecare dintre cele două garaje are o capacitate de 50 locuri definite de rastele etajate, fiind amenajate pe o suprafață de 76 mp/garaj.

Pentru securitate au fost instalate câte 3 camere de supraveghere video, sistem complet de tip senzor cu transmitere avertizări tip SMS, sistem securizat de acces pe bază de card și iluminat tip LED cu senzor crepuscular.

Sistemul de alimentare cu energie electrică are la bază panouri solare fotovoltaice.

Valoarea investiției este de 233.527 lei fără TVA.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here