FOTO: Duelul galeriilor în eternul derby U Cluj – CFR Cluj! Atmosferă de meci European pe Cluj Arena

Universitatea Cluj a primit vizita rivalei din oraș, CFR, confruntare ce a închis cea de-a VI-a etapă a Superligii. Cum era de așteptat, atmosfera a fost la un nivel incontestabil, iar cei de la Universitatea Cluj au pregătit o coregrafie la Tribuna 2! 

 

 

Cei din Peluza Șepcilor Roșii au realizat o coregrafie de remarcat, iar la doar 2 minute de la afișarea coregrafiei, U Cluj a reușit să înscrie în poarta alb-vișiniilor prin Ianis Stoica, după o bâlbâială a adversarului în propriul careu.

 

CFR Cluj a fost susținută de 1.500 de suporteri, Peluza Vișinie realizând un show pirotehnic în prima repriză.

 

Suporterii ambelor formații au adresat diferite mesaje:

 

 

 

 

După aproximativ 30 de minute, studenții și-au dublat avantajul în fața rivalilor, tot prin același jucător, Ianis Stoica. La finele primei reprize, trupa lui Mandorlini a reușit să reducă din diferență prin Philip Otele, după un asist în fața porții a lui Ermal Krasniqi.

La doar 10 minute de la fluierul reprizei secunde, CFR Cluj restabilește egalitatea prin Bel Durel Avounou cu un șut simplu, după ce Otele a zguduit cele 2 bare. În urma deciziei a  asistenților de la camera VAR, alb-vișinii preiau conducerea după reușita lui Ajeti.

Bucuria suporterilor CFR-iști nu a durat mult, iar în urma unui penalty clar, Universitatea egalează prin Nistor ce a executat impecabil penalty-ul.

Ireal sau nu, Jefte înscrie și CFR preia conducerea în minutul 82. Trupa lui Petrea a turat motoarele la maxim în cele 12 minute de prelungire, dar nu a reușit să egaleze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here