Pe 18 noiembrie 2022, și-a redeschis porțile Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Clujenii se vor putea bucura timp de mai bine de o lună de concerte, activități pentru toate vârstele, dar și de bunătăți aduse de către producători locali, în Piața Unirii din centrul orașului.

 

Prima seara a început prin deschiderea porților Târgului de Crăciun, la ora 18:00. Ploaia nu i-a oprit pe clujeni să participe la deschidere, deși numărul acestora a fost mai scăzut decât în alți ani.

 

Sursă: Târgul de Crăciun/Facebook

 

 

Ora 19:15 a marcat începutul concertului trupei Voltaj de pe scena amplasată în Piață.

 

De asemenea, pe tot parcursul programului, funcționează roata panoramică și caruselul.

 

Tot vineri, tramvaiul lui Moș Crăciun, dedicat tuturor, dar mai ales celor mici, pornește în prima lui călătorie din acest an. Va circula pe linia 101 între orele 16:00-18:00 (plecare de la Gară la orele 16:00 și 17:00; plecare din stația Bucium la orele 16:30 și 17:30).

 

Organizatorii au mai pregătit pentru clujeni și „căsuța lui Moș Crăciun” , pentru fotografii și relaxare într-un decor de sărbătoare.

 

86 de producători locali vor fi prezenți în Piața Unirii de vineri și până în ultima zi din an cu bunătăți și multe alte lucuri frumoase, numai bune de pus sub bradul de Crăciun.

 

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a avut loc pentru prima dată în anul 2009, iar în ultimii ani a fost recunoscut ca unul dintre cele mai frumoase târguri, în cadrul concursului „European Best Christmas Market” organizat de European Best Destinations.

GALERIE FOTO:

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here