Cel mai vechi derby local din România, CFR și Universitatea Cluj are loc în ultima etapă a sezonului regulat, luni, 13 martie de la ora 20:30.

 

CFR și „U” se întâlnesc pentru a 3-a oară în acest sezon, dar de această dată pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Ultimele 2 întâlniri au avut loc pe Cluj Arena, CFR obținând o victorie în Superliga și o remiză în Cupa României.
Ambele echipe au avut un parcurs excelent în ultimele 5 partide din campionat, „U” obținând 11 puncte, iar CFR 10 puncte:

Universitatea Cluj – Mioveni (2-2)
Chindia Târgoviște – Universitatea Cluj (2-2)
Universitatea Cluj – FC Botoșani (2-0)
FC Hermannstadt – Universitatea Cluj (0-1)
Universitatea Cluj – Farul Constanța (2-0)

Universitatea Craiova – CFR Cluj (2-0)
CFR Cluj – FC Argeș (2-0)
Petrolul Ploiești – CFR Cluj (2-5)
CFR Cluj – UTA Arad (2-1)
Sepsi OSK – CFR Cluj (2-2)

Înaintea partidei dintre CFR și „U”, cei 2 tehniceni au prefațat meciul etapei cu numărul 30 a Superligii !

Ioan Ovidiu Sabău: „Ambii ne dorim să câștigăm, avem diferite obiective.”

„E un meci cu o încărcătură mai specială. Sunt aceste ambiții mai deosebite. Ca și joc, întâlnim o echipă cu multă experiență care a jucat în cupele europene și de ani buni domină campionatul. Noi suntem într-un moment destul de bun și ca formă, și ca entuziasm după ce am reușit în ultimele jocuri. Sper să fie un meci spectaculos. Fiecare să-și susțină echipa favorită, iar Clujul trebuie să rămână un oraș în care să te simți în siguranță și respectat”, a declarat antrenorul Universității Cluj la conferința premergătoare.

Dan Petrescu: „Vrem să încheiem campionatul cu o victorie, pentru că am ajunge pe primul loc!”

„Jucătorii sunt conștienți că este un meci greu. Acesta va fi al 51-lea meci din acest sezon pentru noi, mă bucur că am avut în sfârșit 7 zile de pauză ca să pregătim meciul. După pauza asta sper că vom arăta mult mai bine fizic, în ultimele meciuri am decăzut în repriza a doua. Nu avem prime speciale, nu au fost telefoane și presiuni de la conducere. Pentru mine orice meci e foarte important pentru că antrenorul răspunde de rezultate,” a declarat antrenorul alb-vișiniilor la conferință.

Meciul va fi unul cu intensitatea maximă, iar atmosfera din tribune va răsuna în Gruia. Partida se va disputa cu „casa închisă”, după ce s-au vândut toate biletele în doar câteva zile. Cele 3.000 de locuri destinate „Șepcilor Roșii” au fost vândute în câteva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here