Electric Castle, festivalul de muzică ce se pregătește pentru cea de-a 10-a ediție, a lansat EC Radio și a publicat programul zilnic pentru ediția 2024. Sub sloganul „Experiența Electric Castle – oriunde, oricând”, EC Radio promite să aducă atmosfera festivalului în casele ascultătorilor din mediul online.

 

EC Radio reflectă perfect diversitatea muzicală specifică Electric Castle, oferind emisiuni speciale dedicate artiștilor ce vor performa la festival, începând din 17 iulie. Data exactă a show-urilor live poate fi găsită pe site-ul oficial www.electriccastle.ro. 

Un Ghid Sonor pentru Fanii Festivalului

EC Radio este dedicat nu doar celor care așteaptă cu nerăbdare să vadă trupe ca Massive Attack, Bring Me The Horizon sau Queens of The Stone Age, ci și pentru oricine caută selecții muzicale inedite. De azi, diminețile încep cu „Stuck in Traffic”, un program de trei ore cu recomandări de la departamentul de booking al festivalului.

Printre emisiunile disponibile se numără „Down Memory Lane”, care oferă playlist-uri nostalgice cu artiștii prezenți la edițiile anterioare ale festivalului, și „Your Next Favorite Artist”, care invită ascultătorii să descopere artiști noi cu un sound unic. Pregătirea pentru EC 10 se face cu emisiuni dedicate artiștilor din lineup-ul 2024.

EC Radio poate fi ascultat exclusiv online, pe https://electriccastle.ro/radio.

Programul Zilnic al Electric Castle 2024

Experiența celor cinci zile de festival este detaliată acum în programul zilnic al evenimentului. Electric Castle debutează pe 17 iulie cu Reel Party by BT & DJ Yoda, un concept primit cu entuziasm la edițiile trecute. Joi, 18 iulie, festivalul va vibra pe ritmuri afro, techno, drum and bass și metal, cu artiști precum Rema, Kungs, Bonobo, Apashe & The Brass Orchestra și Cavalera.

Vineri, 19 iulie, va fi o zi marcată de show-urile oferite de Bring Me The Horizon, Paolo Nutini și Nina Kraviz. Weekendul este rezervat legendelor: Massive Attack și Queens of The Stone Age vor urca pe scenă sâmbătă, 20 iulie, alături de Chase and Status, Khruangbin și Marc Rebillet. Ziua de 21 iulie va fi marcată de stilul dancehall al lui Sean Paul și de fashion-art rock-ul celor de la Palaye Royale. Sevdaliza, Kenya Grace și Todd Terje vor încheia ultima zi a EC 10.

Bilete și Experiențe Premium

Prețul unui bilet de zi este de 90 de euro plus taxe, iar o experiență Premium de o zi costă 150 de euro plus taxe.

Cu EC Radio și un program zilnic plin de artiști de top, Electric Castle 2024 promite o ediție memorabilă, continuând să fie unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România.

 

Sursa foto: Electric Castle

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here