Egalitate în derby-ul Clujului.După 7 ani de pauză,U Cluj și CFR Cluj s-au reîntâlnit pe Cluj Arena.

În data de 20 octombrie,a avut loc ,pe Cluj Arena,meciul din grupele Cupei României dintre U Cluj și CFR Cluj,terminat cu o remiză,1-1.A fost prima întâlnire dintre cele două mari echipe din Cluj, după 7 ani de pauză.

 

Meciul a început furtunos, în minutul 3, Bîrligea a marcat cu capul după o fază fixă.Replica „universitarilor” a venit în minutul 36,prin șutul lui Bălan,care a mers peste poartă.La finalul primei reprize, „feroviarii” au avut ocazia de a marca cel de al doilea gol, Bîrligea scăpând singur cu portarul, șutul fiind parat de goalkeeperul celor „șepcilor roșii”,iar de partea cealaltă, Fulop l-a pus la încercare pe Sava.

Replica Universității Cluj a venit în minutul 64, după ce Roger a deviat în propia poartă șutul lui Filip.Meciul s-a terminat la egalitate, echipele urmând să se reîntâlnească pe 23 octombrie,tot pe Cluj Arena, în ultimul meci din turul Superligii.

Galeriile ambelor echipe,la înălțime.

Spectacolul nu a fost doar pe teren, galeriile ambelor echipe au fost la înălțime.Ultrașii Universității Cluj s-au întâlnit la ora 16:00 în Piața Unirii, în timp ce galeria echipei din Gruia și-a dat întâlnire la Electric Garden, în zona Cetățuii.

Forțele de ordine au fost puse în alertă înainte de meci pentru evitarea violențelor,conform servuscluj.ro, Jandarmeria apelând la calm din partea ambelor galerii.

Nu au fost înregistrate violențe nici înainte de meci,nici după.Totuși, în timpul meciului,membrii galeriei Universității au aruncat cu petărzi spre terenul de joc.

Urmează meciul din campionat.

Duminică,pe 23 octombrie,va avea loc un nou episod din derby-ul de Cluj,U Cluj și CFR Cluj urmând să se întâlnească din nou pe Cluj Arena,de data asta în campionat, în ultimul meci din turul Superligii,CFR Cluj având cele mai mari șanse la victorie.

Se așteaptă,din nou,o atmosferă incendiară pe stadion,dar și în afara acestuia, Jandarmeria fiind pregătită să intervină în cazul oricărui incident

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here