Echipa din Gruia primește vizita unei echipe de tradiție, Corvinul Hunedoara, într-o partidă de pregătire ce se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” în data de 23 noiembrie de la ora 14:30.

Oaspeții sunt lideri autoritari în Liga a 3-a, seria a 9-a, având 12 victorii din cele 13 posibile. Aceștia au un golaveraj de remarcat pentru liga în care se află, marcând mai exact 46 de goluri și încasând doar 9 goluri.

Cât costă un bilet la meci?

„Intrarea suporterilor este liberă la acest meci exclusiv în Tribuna a 2-a”, conform informatiilor comunicate de către clubul CFR, pe o pagină de socializare.

Marius Coman fost jucător la CFR, are în CV un titlu de campion al României, în sezonul 2017-2018, iar acum joacă la Corvinul Hunedoara, fiind unul dintre marcatorii echipei.

Ultimul amical dintre cele 2 echipe a fost în anul 2012, CFR câștigând cu scorul de 3-2 în prelungiri. Marcatorii acelui meci au fost Ioan Hora și Nicolas Godemeche pentru clujeni, iar pentru echipa din Hunedoara au marcat  Daniel Ambruş și Andrei  Făgărăşanu. În acea vreme, antrenorul alb-vișinilor era Ioan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here