Pe 8 și 9 decembrie, elevii din cadrul Școlii Primare ,,Panda” din Cluj-Napoca, au organizat un Târg de iarnă, denumit ,,WinterFest”, urmând ca pe data de 15 decembrie să organizeze un concert de colinde, conform reprezentanților instituției.

 

La Târgul de iarnă ,,WinterFest”  s-au putut găsii produse artizanale realizate de copii și decorațiuni pentru brad, toți banii adunați de pe urma evenimentului vor fii donați către copii nevoiași, anunță organizatorii.

„Încălziți-vă cu o ceașcă de ciocolată caldă și savurați prăjiturile și dulciurile de casă, pregătite cu multă dăruire de către elevii noștrii împreună cu părinții lor”, mai transmite instutuția într-o postare pe Facebook referitoare la Târgul de iarnă ,,WinterFest” .

Afișul evenimentului

De asemenea, Școala Primară ,,Panda” pregătește și un concert de colinde pe data de 15 decembrie:

,,Elevii Școlii Primare ,,Panda” vă invită joi, 15 decembrie, de la ora 14.00, la Concertul de Crăciun, desfășurat sub îndrumarea prof. Diana Kiss, prof. Diana Vereș și Roxana Dîrjan, prof. Ana Munteanu. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii, pe pagina de Facebook a instituției.
Afișul evenimentului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here