Șepcile Roșii vor juca în deplasare, în cea de-a 2-a etapă a play-out-ului, sâmbătă, de la ora 12:00, pe Arena Francisc Neuman, împotriva formație conduse de Laszlo Balint, UTA Arad.

 

Universitatea Cluj speră la o victorie în partida de mâine, după ce în ultimul meci disputat acasă s-a impus fără emoții în fața Argeșului. Totodată, arădenii au 3 absenți în lot, mai exact Aly Abeid, Erico da Silva și Damian Isac nu vor putea fi pe foaia de joc în duelul de sâmbătă. Pentru ardeleni se află câțiva jucători ce ar putea absenta, în urma unor refaceri și recuperări (Mamadou Thiam, Dan Nistor, Jose Gomes și Ioan Filip).

Ioan Ovidiu Sabău: Trebuie să fim concentrați pe obiectivul nostru, să nu cedăm.

„Am avut o perioadă în care ne-am pregătit destul de bine, am avut încredere și entuziasm după ultimul joc. Au apărut mici probleme de sănătate, încercăm să recuperăm anumiți jucători. Pentru UTA poate nu e un meci decisiv, însă unul foarte important. De altfel, și pentru noi e la fel., a declarat tehnicianul studenților la conferința de presă premergătoare a partidei.

În ultimul duel direct, U Cluj – UTA Arad, rezultatul s-a încheiat la egalitate 0-0, în ciuda ocaziilor uriașe de gol și a dominării consistente în urma statisticilor.

REZULTATELE ÎN ULTIMELE 5 PARTIDE DIRECTE!

U Cluj – UTA Arad (0-0)

UTA Arad – U Cluj (2-1)

U Cluj – UTA Arad (2-1)

U Cluj – UTA Arad (1-1)

U Cluj – UTA Arad (3-0)

 

Rezumatul din ultima întâlnire directă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here