Două străzi din Cluj-Napoca au fost inundate în prima zi de Crăciun din cauza unei avarii la o conductă principală de alimentare cu apă potabilă. Apa a intrat în casele oamenilor, iar pagube însemnate au fost înregistrate într-un parcaj subteran, unde 5 autoturisme au fost inundate în totalitate.

 

Primul apel la 112 pentru intervenția pompierilor a venit în jurul orei 21.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului, apa inundase carosabilul străzilor Mamaia și Drăgălina, precum și un parcaj subteran, în care se aflau 5 autoturisme, 3 case de locuit,  patru spații tehnologice din subsolul a patru blocuri de locuințe, un garaj și un beci, informează Știri de Cluj.

La scurt timp după sosirea la fața locului, o echipă a furnizorului de utilități a reușit să oprească deversarea apei, iar echipele de pompieri au intervenit, pe parcursul nopții, pentru a evacua apa din spațiile inundate.

Intervenția pompierilor a fost sprijinită de două autocisterne, dotate cu motopompe, ale furnizorului de utilități. De asemenea, o echipă a furnizorului de utilități desfășoară lucrări pentru reparația magistralei și reluarea furnizării de apă potabilă în zonă, relatează Știri de Cluj.

Pagubele materiale au fost însemnate, iar în urma incidentului carosabilul a fost grav avariat.

Sursă Foto: Știri de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here