Donează sânge și primești un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA!

Organizatorii celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD și Neversea, își deschid porțile către o inițiativă umanitară care salvează vieți: BLOOD NETWORK. Această campanie, care marchează anul acesta cea de-a 10-a ediție, a reușit să salveze peste 60.000 de vieți, datorită contribuției a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Perioada de desfășurare a campaniei este între 18 mai și 30 iunie, iar invitația este deschisă pentru toți cei care doresc să facă un gest altruist și să ajute la refacerea stocurilor de sânge în țară. Donatorii sunt așteptați fie la caravana mobilă, care va ajunge în 10 orașe din România, fie la centrele de transfuzii din țară.

Donează la Caravana Mobilă și Primești Un Bilet Gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA!

Anul acesta, donatorii din București, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureș, Zalău, Constanța, Târgu-Jiu, Ploiești, Cluj și Timișoara sunt privilegiați să primească un bilet de o zi gratuit la UNTOLD sau Neversea Neversea Neversea Neversea2024. Tot ce trebuie să faci este să donezi sânge la caravana mobilă în intervalul orar 08:00 – 14:00 și să te înscrii în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro).

Este important de menționat că donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare, iar calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2024 este următorul:

18 – 19 mai: București, Craiova
– 25 – 26 mai: Giurgiu, Ploiești
– 01 – 02 iunie: Târgu-Mureș, Zalău
– 15 – 16 iunie: Constanța, Târgu-Jiu
– 29-30 iunie: Cluj-Napoca, Timișoara

Implicare și Recunoaștere

Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe, exprimă mândria și recunoștința față de implicarea fanilor în această inițiativă: „Ajungem la a 10-a ediție a acestei inițiative și suntem mândri să anunțăm că am salvat, împreună cu partenerii și fanii festivalurilor noastre, peste 60.000 de vieți. Este minunat să vedem cum pasiunea pentru muzică se transformă într-un gest extraordinar, acela de a dona. Să donăm sânge nu este doar un act de generozitate, ci și un gest de solidaritate și compasiune față de cei din jur.”

Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România, subliniază importanța campaniei și recunoaște eforturile implicate: „BLOOD NETWORK este deja un proiect de suflet pentru noi și cea mai longevivă campanie de donare de sânge pe care o sprijinim. Ducem caravana mobilă în parcările magazinelor Kaufland din 10 orașe din țară, printre care se numără cele de tradiție cum sunt Cluj-Napoca, București și Constanța, însă dorim să extindem mereu oportunitatea și către alte zone ală țării.”

 

Pentru a te înscrie și a dona la centrele de transfuzii, accesează link-urile:

– Pentru UNTOLD
– Pentru Neversea

Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie în Constanța.

UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

 

Sursa foto: Cluju.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here