Derby-ul etapei din Superliga are loc duminică, în Gruia

CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB, duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, partida contând pentru etapa a 3-a din play-off-ul Superligii. Înaintea acestui meci, alb-vișinii se află pe locul 2, cu 34 de puncte, în timp ce bucureștenii sunt o treaptă mai jos, la doar un punct de aceștia.

 

Înaintea derby-ului, ambele formații au absențe mari în lot. Dan Petrescu nu se va putea baza pe Nana Boateng, Ciprian Deac și Camora. În timp ce Elias Charalambous a anunţat, că Adrian Şut și-a revenit după accidentare și va fi în lot. Totuși, Octavian Popescu nu va putea juca în partida de duminică.

Rezultatele primelor 2 meciuri din play-off au fost mai bune pentru FCSB, raportat la numărul de puncte, după ce au obținut un egal în fața oltenilor și o victorie la Sfântul Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi OSK. Vișinii nu au reușit până acum să se impună, ci doar să scoată 2 remize, cu Rapid București și Universitatea Craiova.

În ultimele 2 întâlniri directe dintre CFR și FCSB, punctele s-au împărțit. Ambele formații s-au impus cu câte-o victorie, din postura de echipă oaspete. Derby-ul dintre cele 2 echipe au concepte complet opuse pe terenul de joc: ardelenii propun un joc defensiv și ultra organizat, bazat pe inspirația de la fazele fixe, iar adversarii vin, de obicei, cu posesia și fazele către poartă.

Dan Petrescu: Trebuie să intrăm, să dăm ce avem mai bun. Stadionul va fi plin, lumea va dori victoria, nu ai timp să le spui că nu a jucat nu știu cine.”                                    (vezi întreaga declarație de la conferință de presă AICI)

 Câte bilete mai sunt disponibile?

Conform site-ului bilete.ro, mai sunt disponibile 360 de bilete, dar doar în sectorul 25, prețul acestora fiind de 30 de lei.

Prețurile tichetelor ce au fost puse în vânzare :
Business Lounge – 600 lei
VIP B – 120 lei
VIP A – 100 lei
Tribuna 1 – 60 lei
Tribuna 2 – 50 lei
Peluză – 30 lei
Pentru meciurile din play-off, disputate în Gruia, toți spectatorii, inclusiv copiii, 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁. Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil, a comunicat clubul pe pagina de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here