Circulația pe strada General Dragalina se închide de luni, 3 aprilie. Calea situată între străzile Mamaia și Horea urmează să fie modernizată.

Primăria urmează să desfășoare lucrări de modernizare pe strada Dragalina. Conform estimărilor făcute de autoritățile locale, până la începutul verii, cablurile vor fi introduse în subteran, iar conductele de apă vor fi schimbate. 

Tot până atunci este termen și pentru modernizarea malurilor Șomeșului. 

Cum se vor desfășura lucrările?

Conform declarațiilor lui Emil Boc la un radio local, Compania de Apă a solicitat schimbarea conductelor subterane din zona respectivă. Astfel, după ce aceștia își vor încheia activitatea, strada urmează să treacă printr-un proces de reconstrucție. 

După aceea vor fi lucrări ce țin de introducerea cablurilor în subteran. Apoi va interveni Primăria, cu lucrările specific proiectului reamenajare a malurilor Someșului, pentru a moderniza această zonă. Este vorba de o perioadă de timp care se va duce, probabil, către începutul verii. 

Vom avea probabil lucrări până spre sfârșitul lunii iunie, după cum aproximează specialiștii. Vom vedea dacă putem mai repede, în funcție de care va fi evoluția, după ce termină cei care sunt în contract acolo. 

Este obligația noastră instituțională să modernizăm această zonă și să schimbăm odată cu modernizarea zonei și toate conductele. Vom putea după zeci de ani să putem fi liniștiți, să nu mai intervenim pentru a sparge străzile respective, a explicat Emil Boc la un post de radio local. 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunțat o deviere temporară a traseelor pentru mijloacele de transport în comun, pe durata desfășurării lucrărilor. Tronsonul  cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia se va permite doar accesul riveranilor.

 

 

 

 

Sursă: monitorulcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here