Cine este Alexandru Cumpănașu?

Alexandru Cumpănașu a ajuns în cunoștința unui număr mare de oameni în urma incidentului de anul trcut. Îngrozitorul incident de la Caracal.

Recent, domnul Cumpănașu, devenind și mai cunoscut în urma deschiderii contului pe platforma de socializare, Tik Tok (@profu.online). El are în vedere rezolvarea a multiplelor erori din sistemul de învățământ, unde știm cu toții că sunt destule.

Probleme cum ar fi:

  • profesorii care, efectiv, nu ar trebuii să dețină această funcție, din cauză că nu au suficientă răbdare

Sunt cazuri și cazuri, care mai de care mai controversate. De la înjurături la incompetență, sunt multe alte probleme comportamentale. Aici A. Cumpănașu vine cu o soluție: ÎNAINTE DE FIECARE AN ȘCOLAR, PROFESORII AR TREBUII SĂ FIE TESTAȚI PSHIHOLOGIC.

  • elevii cu carențe comportamentale

Unde-i respectul de demult? „S-a dus!” – se spune. Dar nu, nu; nu s-a dus. Este încă aici. Este în fiecare dintre noi, dar unii preferă să-l ignore și să se credea mari și tari.

O elevă l-a apelat pe Alexandru Cumpnașu, spunându-i că a fost violată de un profesor, dar el și-a dat seama că minte, deoarece se auzeau râsete pe fundal. Ca urmare a sunat la poliție, poliția urmând să-și facă treaba. Așa ceva nu se face! Rușine!

Dragi elevi, dacă Alexandru Cumpănașu este alături de voi și luptă pentru voi, nu ar fi cinstit să vă întinați profesorii! Luptați cinstit dacă vreți să luptați, dacă nu, stați deoparte; căci asta nu e dragoste și război, unde totul e permis! …

  • materiile nefolositoare

Generala-i generală, dar liceul ar trebuii să ne pregătească pentru viață, căci mulți nu merg la faculte, din diferite motive, dintre care mulți nu au nici joburi. Cu ce folos să știe Tabelul lui Horner, dacă nu face nimic cu el?

Soluții sunt mai multe de o grămadă, dar e cineva cine să le dea viață acestor idei? Putem, sau nu putem, Domnu Cumpănașu?

               Acest om merită susținut și încurajat, el chiar vrea un bine pentru țara noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here