Antrenorul alb-vișiniilor a vorbit despre problemele pe care le are în lot, dar și despre cum își motivează jucătorii înaintea derby-ului cu FCSB, care va avea loc duminică, 9 aprilie, de la ora 21, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.          (vezi AICI cronica partidei)

 

La conferința de presă premergătoare derby-ului, Dan Petrescu a spus că niciunul dintre cei 3 jucători (Boateng, Camora, Deac) nu vor putea fi apți de joc.

„Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie. Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, sper să nu mai apară ceva nou.

Au fost meciuri când am jucat fără Deac, fără Camora și echipa a câștigat. Mi-aș fi dorit să îi am, dar nu e bine să găsim scuza asta. Trebuie să intrăm, să dăm ce avem mai bun. Stadionul va fi plin, lumea va dori victoria, nu ai timp să le spui că nu a jucat nu știu cine. Băieții care intră în teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR, presiunea e maximă, e meci de play-off și 3 puncte contează aici. Va fi un meci de care pe care, zic eu.” 

De unde se inspiră Dan Petrescu, când vine vorba de motivarea jucătorilor?

 „Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o ședință. Încerc să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Și sunt mulți jucători pe care dacă i-aș certa, nu știu dacă ar mai face față. Important e să câștigăm! Am spus-o și o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere și banii. Nu știu dacă ați văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult.” 

Tehnicianul a mai precizat, că își dorește o partidă care la finele acesteia, să nu se vorbească despre arbitraj!

„Sunt convins că au ales un arbitru cu ecuson FIFA și cel mai mult îmi doresc ca la finalul meciului să nu se vorbească despre arbitraj, dar în play-off e greu. Important e cine trage liniile, pentru că în ultimele două meciuri ne-au costat 4 puncte linile astea”, a mai declarat antrenorul ardelenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here