Tehnicianul, alb-vișiniilor, a fost mulțumit după ce a reușit să se impună și totodată să se califice în semifinalele Cupei României, unde se va duela cu echipa din Sfântul Gheorghe, Sepsi, pentru un loc în finală.

 

Ardelenii au obținut biletele în runda următoare, după victoria obținută în sferturile de finală împotriva Argeșului, o partidă nespectaculoasă, cu puține ocazii de gol. Campioana României a reușit să deblocheze tabela, chiar înaintea minutelor adiționale (89′), când Krasniqi l-a învins pe George Micle cu un șut puternic. (vezi AICI golul marcat)

 

Dan Petrescu: „A fost un meci greu, ați văzut prima repriză, am avut patru jucători under. E o echipă tânără, cu jucători care n-au multe meciuri în picioare și s-a văzut acest lucru. După, au intrat jucătorii cu experiență, care au meciuri în picioare… Era important să nu prindem prelungiri. Mă bucur pentru această victorie… Nu am mai avut de mult timp 1-0. Mă bucură mai multe lucruri, că nu am luat gol, că am câștigat, suntem în semifinale, și că nu s-a accidentat nimeni.

 

Motivul pentru care a jucat cu rezervele!

„Lumea trebuie să înțeleagă că avem peste două zile meciul cu FCSB, nu pot să bag toți titularii. Când nu pierzi, moralul e foarte bun. Până acum e un an bun, dar nu o să ne ierte nimeni dacă nu ne atingem obiectivele.”

„Mai avem opt meciuri și sper eu să mai avem încă două meciuri în plus din cupă!”, a mai adăugat antrenorul alb-vișiniilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here