Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă la Ovidiu, de liderul campionatului, Farul Constanța, cu scorul de 1-0, grație unicului gol marcat de Adrian Mazilu, în minutul 53 al partidei.

 

După încheierea meciului, Dan Petrescu a plecat direct către vestiare, fără să-l mai salute pe Gică Hagi. ”Bursucul” a făcut și un gest care a ridicat semne de întrebare, dar în urma interviului a fost dezvăluit.

     „Am plecat pentru că am fost foarte supărat că nu s-a jucat deloc fotbal în ultimele 10 minute și s-a stat numai jos, de asta am plecat. Dar, Gică e prietenul meu pe viață indiferent de ce se întâmplă, deși nu ne-am văzut, poate o să ne vedem, dacă nu mâine îl sun și îl felicit”, a explicat gestul, tehnicianul alb-vișiniilor.

Întrebat la conferința de presă dacă a vorbit cu Dan Petrescu după meci, Gică Hagi a răspuns:

    „Nu, n-am apucat. M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut. De asta am plecat și eu repede de pe teren. M-am dus să-l salut, așa cum fac cu toți cei care vin aici. Nu l-am văzut, așa că m-am dus la vestiar”.

CFR Cluj a suferit primul eșec în play-off, încheind o serie de 9 partide de invincibilitate în campionat, 5 victorii și 4 remize.

Dan Petrescu a mai declarat la conferința post-meci:

     „Nu am făcut un meci foarte bun, dar până să luăm gol, pot spune că a fost un meci echilibrat, noi am avut primele ocazii, iar golul pe care l-am luat mi s-a părut mult prea ușor, a fost o greșeală la mai mulți jucători, dar totuși am fi putut să revenim, dar nu am reușit să înscriem… Înfrângerea a venit într-un moment în care nu ar fi trebuit, a fost o săptămână grea pentru mine, din cauza jucătorilor accidentați…Până la urmă a fost o victorie meritată de Farul Constanța.”

Etapa a 6-a din play-off-ul Superligii!

29 apr 2023, 21:45
SEPSI OSK

FC Farul Constanta
30 apr 2023, 21:00
Universitatea Craiova
FCSB
1 mai 2023, 20:30
FC Rapid 1923

FC CFR 1907 Cluj

 

VEZI întreaga conferință de presa aici!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here