Studenții vor juca, miercuri, de la ora 19, pe stadionul Municipal din Sibiu, împotriva formației conduse de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt, pentru a se confrunta în Cupa României.

 

Ultimele 2 confruntări pe stadionul din Sibiu, i-a adus Universității 2 victorii la limită, atât în tur, cât și în returul din sezonul regular al primului eșalon scorul a fost 1-0.

Reamintim, U s-a calificat în sferturile de finală, după ce s-a clasat pe poziția a 2-a din Grupa C, la egalitate de puncte cu CFR și Rapid. Ardelenii au obținut 2 remize, cu CFR și Rapid București, dar și un succes cu 4-0, împotriva echipei din județul Teleorman, CSM Alexandria.

Declarația tehnicianului Marius Măldărășanu, înaintea partidei de mâine!

„Nu trebuie să riscăm nimic. Obiectivul nostru principal este menținerea (Liga 1). Prin urmare vom avea 2-3 jucători pe care ne-am bazat, care nu vor fi în lot tocmai pentru a nu risca accidentări mai grave. În rest este doar Bejan, care nu este refăcut. Toți cei care vor intra trebuie să câștige acest meci. Dacă pe începutul acestei competiții te gândești să dai minute tuturor jucătorilor, cum au făcut toate echipele, au schimbat, așa am schimbat și noi la meciurile de Cupă”.

 

Tabloul complet al sferturilor de finală din Cupa României

Sepsi – CS Mioveni

CFR Cluj – FC Argeș

Hermannstadt – ‘U’ Cluj

UTA Arad – U Craiova 1948

Sferturile se vor disputa într-o singură manșă, pe terenurile echipelor care au încheiat faza grupelor din postura de lider.

Faza semifinalelor din Cupa României

Sepsi/CS Mioveni vs. CFR Cluj/FC Argeș

Hermannstadt/U Cluj vs. UTA Arad/U Craiova 1948

Finala Cupei României: 24 mai 2023

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here