Formația de sub furnale își menține forma bună prestată în eșalonul secund în primele 5 etape și se află pe podium cu 11 puncte. Trupa lui Maxim a fost condusă pentru prima dată în acest început de sezon, care totuși a reușit să preia conducerea, dar nu până la fluierul final.

 

      Corvinul Hunedoara a început mai timorat startul partidei, iar la doar 5 minute de joc, ilfovenii au reușit să înscrie prin Adrian Bălan, în urma unei centrări a lui lui Corbu la bara a doua ce a produs o bâlbâială în defensiva corvinistă și totodată modificarea tabelei pe Arena Michael Klein.

Trupa lui Maxim a avut 2 ocazii importante în primele 10 minute prin căpitanul formației, Neacșa, dar și a fundașului Lică, dar tabela a rămas în favoarea ilfovenilor. Corviniștii au atacat constant poarta lui Oncescu, iar cele mai importante ocazii de a înscrie au fost la fazele fixe din apropierea careului advers.

În minutul 34 al partidei, căpitanul Concordiei Chiajna, Codrea, a încasat al doilea cartonaș galben, la mijlocul terenului, iar formația sa a rămas în 10, prilej prin care Corvinul a avut oportunitatea de a juca în superioritatea numerică timp de 60 de minute.

La finele primei reprize, alb-albaștrii au restabilit egalitatea prin arădeanul Hrezdac, după o lovitură liberă executată excelent de Neacșa. Repriza se putea încheia perfect pentru echipa de sub furnale, dar Lică a trimis modest pe lângă poartă din 6 metri.

Nici bine nu începuse repriza secundă, iar corbii albaștri preluase conducerea după un asist a lui Iacob, în careul de 16 metrii, la care Coman a șutat cu sânge rece și l-a învins pe goalkeeperul ilfovean, Oncescu. Deși formația hunedoreană a dominat repriza secundă și nu părea ca ilfovenii să dea semne de egalare, golul egalizator a venit în urma unei respingeri de cap din careu a lui Hrezdac, la care Ispas a preluat balonul și l-a învins pe Lefter cu un șut puternic de la aproximativ 20 de metri.

La 5 minute de la restabilirea egalității, Marius Lupu a avut șansa de a readuce Corvinul în avantaj, dar fundașul Corbu s-a opus balonului și a deviat mingea direct în corner. Până la finalul celor 90 de minute, tabela a rămas intactă (2-2), deși alb-albaștrii ar fi putut fructifica decisiv prin Coman, respectiv Neacșa, dar de fiecare dată fundașii lui Erik Lincar au blocat trecerea balonului spre Oncescu.

Echipele de start

Corvinul Hunedoara– Lefter, Iacob, Manolache, Lică (Ion 77′), Velisar (Lupu 70′), Neacșa (cpt.), Hrezdac (Chindriș 70′), Bradu, Pîrvulescu , Coman , Mitran (Ion 70′) .

Concordia Chiajna- Oncescu, Corbu, Tamaș, Ispas, Achim, Lazăr, Codrea(cpt.), Tucaciuc (Burcea 76′), Dulca (Romario 34′), Ghimfus (Dumbrava 89′), Bălan (Cocos 89′).

Rezultatele partidelor de astăzi din LIGA 2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here