FC Universitatea Cluj a început puternic campania de transferuri, după transferul lui Daniel Popa, clubul s-a întărit cu încă 2 jucători cu CV-uri consistente. Bogdan Mitrea și Doru Popadiuc vor îmbrăca tricoul alb-negru în noul sezon competițional.

 

Fundașul Bogdan Mitrea revine la U Cluj!

Născut la Cluj-Napoca, fundașul central a fost junior la ”U” și a plecat apoi la FCM Turda, pentru ca în continuare să treacă pe rând pe la CSMS Iași, Viitorul Constanța, Ascoli (Italia), FCSB, AEL Limassol (Cipru), Doxa Katokopias (Cipru), Spartak Trnava (Slovacia), Sepsi OSK și CSU Craiova.

Cele mai multe prezențe și goluri le-a adunat la Sepsi OSK (93 meciuri, 12 goluri) și Viitorul Constanța (86 meciuri, 19 goluri), la cea din urmă fiind al treilea marcator al campionatului în 2014-2015. Fundașul are o vastă experiență în fotbalul românesc, unde a jucat atât în Liga 2, timp de 21 de meciuri, cât mai ales în Superligă în peste 200 de partide.

Recentul sezon i-a adus 24 de apariții pe prima scenă, atât la Sepsi cât și la CSU Craiova, în această perioadă reușind să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă de gol. Mitrea are în palmares trei trofee importante, două câștigate destul de recent la Sepsi OSK (Cupa României și Supercupa).

Experimentatul Doru Popadiuc a semnat cu U Cluj!

Mijlocașul are o experiență importantă în Superliga, prin cele peste 220 de prezențe în campionatul intern. În România, acesta a  evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iași și Chindia Târgoviște. A jucat și în Kazahstan la formația Irtysh Pavlodar pentru care a strâns 32 de partide. Mijlocașul a marcat 5 goluri și a oferit o pasă de gol. 

Acesta a reușit să cucerească Cupa României și Supercupa alături de formația ilfoveană, FC Voluntari. Ultimul club pe la care a trecut a fost la Chindia Târgoviște, formație pentru care a înscris 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în 34 de meciuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here