Contakt
Contakt

Contakt este un grup de companii care activează în domeniu GSM. Dacă în 2010, aceasta funcția doar în Timișoara, astăzi are deschise 200 de unități în toată țara.

În planul de extindere al companiei vor fi cuprinse și orașele Cluj-Napoca și Turda. Până la finalul anului 2020, Contakt își dorește să deschidă noi unități în aceste orașe.

„Deși prima parte a anului a fost marcată de o perioadă mai dificilă în contextul provocat de pandemie, previziunile pentru 2020 sunt per total optimiste. Estimăm o cifră de afaceri apropiată celei din 2019 și o rată a profitului mai ridicată”, a declarat directorul general Cristian Gheran.

Magazinele Contakt pot fi găsite în incinta mallurilor și a supermaketurilor precum Auchan, Cora, Carrefour și Winmark. Foliile de protecție, husele și produsele sunt în topul preferințelor clienților. Doar anul trecut, retailerul a ajuns la afaceri anuale de 63 de milioane lei și peste 500 de angajați. Grupul este condus de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here