Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe Lotul I al Drumului Bistriței!

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că, în cadrul lucrărilor de reabilitare și modernizare desfășurate pe Lotul I al Drumului Bistriței – sectorul de drum DJ 109 Răscruci – Borșa – Vultureni, lucrările de asfaltare în două straturi au fost finalizate.

Acestea sunt parte a proiectului cu finanțare europeană ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, prin modernizarea și reabilitarea DJ 109 (intersecție DN1C – limita jud. Sălaj) de la km 0+000 la km 31+976”.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îmbucurător e faptul că, în acest context, există toate premisele ca finalizarea integrală a investiției pe Lotul I al Drumului Bistriței să aibă loc cu mult înainte de termenul stabilit prin contract, respectiv luna martie a anului 2021. E o investiție de mare anvergură și complexitate pe care am realizat-o cu bani europeni și care va crea noi premise de dezvoltare a întregii zone.”

Pentru completa finalizările investiției urmează să mai fie realizate o serie de șanțuri betonate în intravilanul localităților Răscruci, Borșa și Vultureni precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here