Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161E, pe sectorul cuprins între intersecția cu DJ 161D și Diviciorii Mici. Lucrările au vizat tronsonul în lungime de cinci kilometri cuprins între pozițiile 0+000 și 5+000, cel care traversează localitățile Diviciorii Mari și Diviciorii Mici.

Alin Tise, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat „Sectorul de drum finalizat acum se adaugă celor recent asfaltate în această parte a județului. În acest fel, prin asigurarea continuității drumurilor județene reabilitate cu asfaltare, am creat noi premise de dezvoltare accelerată a întregii zone de vest a județului.
Înaintea lucrărilor de asfaltare, au fost executate lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, colmatarea rosturilor, realizarea de șanțuri pentru asigurarea scurgerii apelor, desfundarea gurilor de scurgere, înlocuirea de podețe și așternerea de strat de balast stabilizat, pe anumite porțiuni.

Pentru finalizarea investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor precum și marcaje rutiere.

Consiliul Județean 1

Consiliul Județean 2

 

Pentru mai multe știri din Județul Cluj, apasă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here