Federația Tinerilor din Cluj organizează cea de-a noua ediție a proiectului ”Cluj Never Sleeps” în data 2 – 4 Iunie. Promite activități și experiențe memorabile cu cele mai îndrăgite activități culturale!

 

Piata Unirii va fi locația proiectului ce se desfășura intre 2 – 4 iunie, tema anului acesta va fi reCreate. Evenimentul va pune accent pe creativitate și imaginație care se vor combina cu artă și tehnologie. Participanții vor putea participa la workshop-uri interactive, proiecte în echipe, vor avea șansa să cunoască oameni cu aceleași pasiuni și să se distreze la party-uri precum Silent Party și Midnight Snack. Cluj Never Sleeps are multe activități deosebite care vor încânta oamenii și vor lega prietenii. 

„Cu fiecare ediție, ”Cluj Never Sleeps reușește să aducă mai aproape comunitatea clujeană, sprijinind artiștii locali talentați și oferindu-le oportunitatea de a se afirma într-un mod cât mai unic, liber și creativ”, conform Cluju.ro.

Evenimentul are ca scop transformarea spatiilor urbane în locuri pline de viata în care oamenii pasionați de arta sa colaboreze și sa se cunoască. Proiectul se întinde pe parcursul a trei zile în care orașul devine un loc al creației.

Proiect susținut de: Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, a Consiliului Județean Cluj și Visit Cluj.

 

Sursa foto: ClujLife

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here