Chris Norman, cea mai populară voce a trupei britanice Smokie, va concerta la Cluj-Napoca, pe 15 iunie, la BT Arena.

Vocea trupei trupei Smokie din anii 70 va reveni în România și va susține ,,un show plin de amintiri frumoase”, confrom organizatorilor.

Invitat special la acest concert este Paul Ciuci, vocalist, chitarist și compozitor al trupei Compact.

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul lor album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene.

Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”

Artistul a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan.

Anii ‘80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu o piesă hit, “Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, fiind vândută în mai bine de 1 milion de exemplare,  în Germania rămânând 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum “Some Hearts Are Diamonds” “Fearless Hearts” sau Broken Heroes”.

În 1994, Chris Norman a primit distincția „Starul video internațional al anului” de la CMT Europe pentru videoclipurile „Jealous Heart”, „The Growing Years” și „Red Hot Screaming Love”. În același an, Chris Norman a format o nouă trupă și a plecat în turneu pentru prima dată în ultimii șase ani.

Prețurile biletelor:

VIP – 500 lei

Categoria 1 – 400 lei

Categoria 2 – 300 lei

Categoria 3 – 200 lei

Categoria 4 – 150 lei

Categoria 5 – 100 lei 

În perioada următoare, Chris Norman are anunțate concerte la Limassol (Cipru), Basel (Elveția), Munchen (Germania) sau Treungen (Norvegia).

Sursa: iabilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here