Ambele echipe desfășoară prima partidă din play-off, respectiv play-out, în postura de gazdă. CFR întâlnește Rapid București, în data de 19 martie, de la ora 19:00, iar Universitatea Cluj primește vizita celor de la FC Argeș, luni, de la ora 21:00.

 

Echipa din Gruia cu un moral mult mai ridicat față de trupa lui Adrian Mutu, se află pe prima poziție, la egalitate de puncte cu Farul. Rapidul a încheiat dezamăgitor sezonul regulat, după ce în precedentele 2 partide a pierdut la limită împotriva Farului și a Sibiului.

Dan Petrescu: Trei puncte câștigate sunt trei puncte acum, nu un punct jumătate cum era în timpul sezonului.”

„Rezultatele ne dau un moral bun, dar nu trebuie să subestimăm adversarul. Rapid are cea mai bună apărare și cele mai puține goluri încasate. Au jucători cu mare experiență, antrenorul a făcut o treabă foarte bună. Este clar că noi vrem să câștigăm campionatul, dar cred că și Rapid are această dorință” , a prefațat partida antrenorul alb-vișinilor la conferința premergătoare.

23 de partide directe între CFR Cluj și Rapid!

În meciurile directe, bucureștenii au cu  o victorie în plus față de „frânari”, mai exact 10, restul partidelor încheindu-se la egalitate. Ultimul meci a avut loc în 30 octombrie, pe arena din Giulești, când echipa gazdă a învins cu scorul de 2-1, ambele goluri ale acestora fiind marcate de la punctul cu var.

Prețul biletelor la meciul din Gruia!

Business Lounge – 600 lei
VIP B – 120 lei
VIP A – 100 lei
Tribuna 1 – 50 lei
Tribuna 2 – 40 lei
Peluză – 25 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE:

DUMINICĂ (19 MARTIE) – 12:00 – 19:00

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil, a mai transmis clubul CFR Cluj pe pagina de socializare.

Universitatea Cluj încearcă să treacă peste eșecul din derby-ul tradițional împotriva CFR-ului, căutând primele puncte în prima etapă din play-out. Adversara „Șepcilor roșii”, FC Argeș se află într-o stare critică, cu o „foame” mare de puncte.

Ovidiu Sabău: De ce să nu credem că putem termina pe primele două poziții din play-out? Am jucat de la egal la egal cu echipe valoroase.”

„Va fi un meci greu cu FC Argeș, sper că la ora partidei jucătorii să fie la fel de responsabili și dornici, ca la meciul cu Farul. Așteptăm suporterii alături de noi, chiar dacă meciul se joacă la o oră destul de târziu. Avem nevoie de ei!”, a mai declarat antrenorul „studenților”  înaintea partidei de luni seara.

Trupa din Trivale nu a mai reușit să învingă o echipă din Superliga de 15 etape, mai exact din 30 noiembrie 2022, grație unicului gol marcat de Arnold Garita împotriva formației din Arad, UTA. De atunci, echipa condusă de noul antrenor, Bogdan Vintilă, a obținut 7 înfrângeri și 7 remize.

Ultima partidă directă s-a încheiat la egalitate, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-1, după golurile înscrise de Garita A. și Remacle M.

Prețul biletelor la meciul cu FC Argeș!

VIP ETAJ 4 – 110 lei
Tribuna 0 – 50 lei
Tribuna 1 Inel 2 – 35 lei
Tribuna 2 Central – 35 lei
Tribuna 2 Inel 2 – 30 lei
Peluză Inel 2 – 20 lei

Se pot achiziționa:

De la magazinul oficial de la Cluj Arena (deschis de luni până vineri între 13:00 și 19:00 și în weekend între 11:00 și 17:00)

De la standul clubului din Iulius Mall (deschis zilnic între 10:00 și 22:00).

În ziua meciului biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete de stadion (începând cu ora 12:00 până la ora 21:45).

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 𝟱𝟬% la achiziția unui bilet din locațiile fizice (magazinul de la Cluj Arena, standul de la Iulius Mall, casa de bilete de la stadion). Aceștia trebuie să prezinte carnetul de elev/student sau cuponul de pensie, a comunicat conducerea Universității pe pagina de socializare.

Fotografie : gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here